Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

torsdag 2 oktober 2014

Överfalsade luckor som man hade förr

 En äldre lägenhet på Södermalm byggdes om och de som bor där ville ha ett nytt kök. De hade exakta uppfattningar om alla detaljer och visste precis vad de ville ha. Köket skulle vara tidsenligt med huset. Det som de ville ha lite modernare var häll och ugn för smidighetens skull.
Här kommer en presentation av ett snickeri-byggt kök med massiva stommar och lådor.
Som kunden själv ville ha det!
 Rostfri inbyggnadsugn och en 80 cm bred häll i metallook från Siemens. Hällen har grill som extra tillbehör. Det finns även andra tillbehör till hällen som gör matlagningen roligare.
Pärlvit Retrofläkt från Franke blev ett naturligt val. Kul att det har kommit lite roliga fläktar som passar till ett sådant här kök. Lätt att blir nörd!

 
 Ett crèmevitt kylskåp från SMEG och kunden valde att köra på den gamla diskmaskinen som i stort sätt var oanvänd. Lite miljötänk dör! En rostfri diskbänk med droppkant och 5 cm bakkantslist är en praktiskt lösning och gör köket väldigt praktiskt, som det gärna byggdes förr. Kranen är Retro och från FM Mattsson och heter Rogen.
Ovanför diskbänken lite lägre väggskåp med en öppenhyllsektion för te- och kaffekoppar. Lätt i vardagen och en kul detalj.
Massiva lådor med sinkade lådor och dämpning. Moderna inredningslösningar är fint att ha i kök som byggs nu. Ni vet säker hur det var förr med lådor som högg när du skulle dra ut den, eller att spåren började bli nätta och lådan hänger. Nu gå lådorna på räls och dämpning är standard i stort sätt alla kök.

  
Vitt kakel 15cm x 15cm med svarta fogar, som det oftast var! Bänkskivor med Sigvard Bernadottes Virrvarr silver med körbärsframkant och bakkantslist i samma träslag. Snyggt!
 
Lådor för smartare förvaring och Lemansutdrag gör att hörnskåpen får effektivare förvaringsmöjligheter.
Tvådelade väggskåp som det var förr så att förvaringen blir upp till tak utan att luckora blir för 'långa'. Det beror på hur man vill ha det. Skåpsregel och bygelhandtag passar fint i ett sådan här kök och det finns även handtag med den lilla plastbrickan bakom. Kommer ni ihåg?
Beslag Design har handtag för alla kök.
Allt i köket finns för leverans av Studio Plong. Vill ni ha ett kostnadsfritt hembesök eller veta mer om vad som kan erbjudas er, välkomna att ring 0709-202123 eller mejla sofia@studioplong.se

Alla vill ha ett härligt kök att leva, bo och umgås i!
//Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar